Oplev Luciadagen med din familie

Home / Uncategorized / Oplev Luciadagen med din familie

Sørg for at hygge ekstra meget med din familie den 13. december i år.

Din indre julestemning tændes først rigtigt på Luciadag, når Luciaoptogets engle spreder sine levende lys, og kaster magiske skær tilbage på dig. Derfor vil den 13. december altid være den ultimativt skønneste dag for både dig og din familie at julehygge på. I Danmark er vi heldigvis rigtigt glade for den smukke tradition, og du får derfor rige muligheder for at opleve nogle af de betagende engle komme marcherende et sted nær dig på denne dag. Vil du sikre dig den skønneste og mest oplevelsesrige Luciadag for dig og din familie?  Så kan være en rigtig god idé, når I vælger at møde op et sted hvor man har gjort særligt meget ud af det yndige optog. Pjerrot er kendt for at være én af de helt store Lucia-planlæggere, så det kan være at jeres tur skal gå til Tivoli eller Bakken. Måske din julegave til dig selv skal være sådan en tur for hele familien til en af de store forlystelsesparker.

Giv familien en fantastisk julegave på Luciadag

Findes der egentligt en mere perfekt gave til dig selv, end en komplet uselvisk og juleagtig familieudflugt? En dag hvor I alle får lyst til at pakke telefonerne væk for en stund, og få noget kvalitetstid sammen. Kvalitetstid i blandt skøn julepynt, engleunderholdning og måske også lidt lækkert juleknas (fordi hvem kan modstå fristelsen at gå forbi en duftende bod med brændte mandler, uden at snuppe en pose med på vejen?) Og skal I sætte prikken over i’et og holde varmen ude i vinterkulden på samme tid, må I næsten ikke snyde jer selv for en kop dampende varm gløgg eller en skøn chokolade med flødeskum på toppen.

Med dejlige godter til ganen og familienærvær i smukke omgivelser, kan du og din familie ikke bede om mere. Planlægger du en Lucia-aktivitet med din familie – ja så bliver det også jul i år!

Ingen arme? Få småkager alligevel

Det er langt fra alle, der har råd til december måned. Det er måneden med meget aktivitet og derfor mange udgifter. Men ingen skal snydes for julens vaniljekranse og klejner. Så står du i en situation, hvor du gerne vil låne til den travleste måned på året? Så kan du altid tage et kvik lån. Med sådan et lån, vil du nemlig ikke gå glip af nogle de skønne stunder med din familie, som december måned nu engang byder på. Man siger jo, at julen er hjerternes fest – og der er derfor ikke noget i vejen med at tage glæderne på forskud, når nu det handler om at I skal hygge jer sammen i en kold tid.